Breath In Balanz In Las Vegas!

CES 2019

2

CES 2019 in Las Vegas. 50 Start Ups met Breath In Balanz als een van hen, hoe geweldig is dat !

Van 8 tm 11 januari jongstleden maakte Breath In Balanz deel uit van de Start Up delegatie onder leiding van Special Envoy, Prins Constantijn en de Staatsecretaris van Economische zaken en Klimaat, Mona Keijzer naar de CES in Las Vegas. De CES is de grootste elektronica beurs van de wereld waar alle nieuwe ontwikkelingen zich presenteren. Breath In Balanz stond daar met haar innovatie ” de BreathBalanz”, het personal coaching en feedback systeem dat mensen moet ondersteunen met het verbeteren van hun adempatroon.

Wij hebben daar met verschillende distributeurs contacten mogen leggen als ook de positieve reactie van de beurs bezoekers mogen ontvangen. Ook zijn er diverse interviews gegeven.  Ruim 180.000 mensen bezoeken in 4 dagen tijd de verschillende locaties in Las Vegas. Je kunnen onderscheiden is prachtig en wij denken dat ons dat wel gelukt is.

Onze ademhalen is de basis van ons bestaan en onze 15 jaar praktijk ervaring heeft ons geleerd hoeveel impact het kan hebben op zowel je geest als lichaam als je adempatroon ontregeld raakt.

Wij hopen dat we in de zomer een markt gereed product kunnen lanceren waardoor zeer veel mensen zich weer fitter gaan voelen, beter gaan slapen, meer energie krijgen, beter kunnen ontspannen, hun lichamelijke klachten (waar vaak geen medisch aantoonbare reden voor is ) zullen verdwijnen of afnemen en gaan hyperventileren hen ook niet meer overkomt.

Samen met het team en onze adviseurs denken wij dat we een geweldig product gaan lanceren.

Wil je op de hoogte blijven, straks gaan testen of bij de eersten horen die met korting kunnen kopen, vul dan je email adres in en blijf zo op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

2 Comments
 1. Jos Lansink says

  Graag vrijblijvende documentatie en prijs indicatie

  1. Sonja says

   Dag Jos,

   De prijs voor het coaching en feedback systeem zal €199 bedragen. Je kunt je inschrijven voor een preorder en dan ontvang je korting.

   Het bestaat uit een sensor die je in een de bijgeleverde belt op je buik plaatst en de applicatie kun je downloaden met de bijgeleverde code. Op de applicatie staat een practice based oefenprogramma, gevalideerde klachtenlijst, content en je voortgang is te zien zoals je ademfrequentie en de afname klachten.

   Vanaf augustus 2019 zal hij geleverd gaan worden.

   Met vriendelijke groet,
   Sonja Nijhuis

Leave A Reply

Your email address will not be published.