Wij, Nellie Bontekoe en Sonja Nijhuis, beiden ervaringsdeskundigen en geschoolde counselors, hebben in onze praktijk voor ademtherapie en counseling, ruim 14 jaar mensen geholpen die te maken hadden met een disfunctionele ademhaling, vaak ontstaan door stress, paniek of angst.

Graag wilden wij meer mensen met een disfunctionele ademhaling bereiken en ze met de juiste gereedschappen in staat stellen, hun ademhaling te verbeteren.

In 2013 ontwikkelden wij hiervoor de eerste ademhalingscoach applicatie die wereldwijd meer dan 32.000 keer is gedownload.

In 2017 zijn wij  gestart met de ontwikkeling van een persoonlijk coaching- en feedback systeem bestaande uit een sensor die meet hoe je buikademhaling is, de frequentie en diepte van je ademhaling en een applicatie voor een mobile device voor zien van een oefenpakket om je ademhaling te verbeteren of te herstellen.

Martijn de Groot is sinds 2017 verbonden als adviseur vanwege zijn enorme kennis op het gebied van wearables en als dir. Quantified Self

In Juli 2018 is toegetreden de nieuwe CEO, Leo Elenbaas, een senior executive die die zijn sporen heeft verdient in de retail en wholesale op gebied van marketing, sales, communicatie en het ontwikkelen van businessplannen voor de Amerikaanse, Aziatische en EMEA-belangen. Als CEO van Global Wearables heeft hij kennis opgedaan op het gebied van medical devices.

Ook is in juli 2018 Robert van Hamersveld toegetreden als adviseur. Hij is met zijn bedrijf, Expert Initiative, wereldwijd een spil achter een reeks van start ups en scale ups.

Benjamin Pomerantz  is ons sinds september 2018 komen versterken als adviseur op gebied van marketing en sales. Zijn ervaring als CEO van Pocket Media komt daarbij uitstekend van pas voor Breath In Balanz B.V.

Leo Elenbaas
CEO

Sonja Nijhuis
Founder

Nellie Bontekoe
Founder

Robert van Hamersveld
Adviseur

Martijn de Groot
Adviseur

Benjamin Pomerantz
Adviseur